نوشته شده توسط : محمد طاهری

مطالعه برای مبنای ژنتیک زبان:
نشانگر نهایی ماهیت بیولوژیکی زبان وابسته به کشف زن مرتبط با زبان می باشد، زبان نیز همانند دکتر ولدبیگی تمام جنبه های بیولوژیکی انسان به طور مستقیم در DNA رمز گذاری شده است. بررسی بر روی ماهیت ژنتیکی افراد با بررسی شجره نامه آن ها امکان پذیر می باشد. این مطالعات معمولا وراثت یک بیماری خاص را در نسل های مختلف یک خانواده بررسی می نماید.
در مطالعه ای در سال 1997، نشان داده شد که اعضای سه نسل از خانواده ای از یک بیماری زبانی، دیسلکسیا، رنج می برند، این نشان دهنده این است که آنورمالی های ژنتیکی مرتبط با تکامل زبان زمینه وراثتی هم می تواند داشته باشد.
دانشمندان اخیرا معتقدند که زبان اساس ژنتیکی دارد که در پی آن ژن FOX P2 کشف شد.
این ژن یک ژن در شبکه ژنی چند تاییست که در توانایی زبانی انسان موثر است.


خواندن و نوشتن به عنوان محصول عوامل فرهنگی:
تا به اینجا پیرامون تطابق زبان انسانی با پنج معیار لنه برگ در رابطه با ماهیت بیولوژیکی آن بحث گردید. زبان، خاص هر گونه است و برای اعضای هر گونه جهانی می باشد. زبان به طور خود به خودی تکامل می یابد و زمانی که کودک از نوزادی تا کودکی در معرض آن قرار می گیرد نیاز به آموزش پیچیده ندارد.
زبان فاکتورهای متعدد آناتومیک، فیزیولوژیک و ژنتیکی دارد. اما خواندن و نوشتن چطور؟ از آنجا که مرتبط با زبان هستند آیا جنبه بیولوژیکال دارند؟ پاسخ به این سوال خیر است.
قدمت نوشتن تنها 5000 سال می باشد، که جزء بسیار کوچکی از محدوده زمانی پیدایش زبان گفتاری است. قدیمی ترین زبان نوشتاری cuneiform نام داشته و توسط سومری ها اختراع گردید. در آن زمان هدف از اختراع خط نوشتاری ثبت کردن معاملات کشاورزی بود. اولین علائم نگارشی سمبل هایی بود که نشان دهنده یک شی ء یا مفهوم خاص بود.

منبع :

https://tehransafir.com/



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

قواعد فونولوژیک مرتبط با هجا، مانند محدودیت های واجی که به ابتدا و انتهای هجا اِعمال می شوند، به عروض اشاره کردیم. فروش سمعک ویدکس تکیه نیز یک ویژگی suprasegmental است. در هر لغتی در انگلیسی، هجاهای مختلف میزان برجستگی متفاوتی دارند و برجسته ترین هجا تکیه ی اصلی را دارد. برجستگی عروضی به صورت اکوستیک به طرق مختلفی بروز پیدا می کند. هجاهای دارای تکیه را می توان بلندتر یا طولانی تر یا با زیر و بمی بالاتری نسبت به سایر هجاها تولید کرد. در انگلیسی، تکیه می تواند بین برخی از اسم ها و فعل ها تمایز ایجاد کند. اسامی دوهجایی در انگلیسی معمولا الگوی تکیه مرکب از دو هجا دارند که یکی بلند و دومی کوتاه است (trochaic) که تکیه اصلی روی هجای اول قرار میگیرد. در مقابل، افعال دو هجایی الگوی تکیه iambic دارند که تکیه اصلی روی هجای دوم قرار می گیرد.
برخی از جنبه های عروض به راحتی از محدوده هجاها و کلمات فراتر می روند. تمام جمله ها الگوهایی از زیر و بمی و آهنگ دارند که به شکل صعودی و نزولی در گروه های واژگانی در عبارت های آهنگین دیده می شوند. دو جمله زیر را در نظر بگیرید که از نظر segmental کاملا یکسان هستند اما از نظر آهنگ بسیار متفاوت می باشند.
(2) a. My computer has wireless.
b. My computer has wireless?
جملات اخباری مانند جمله 2a از ابتدا به انتهای جمله با آهنگ نزولی تولید می شوند و در مقابل، جملات پرسشی مانند 2b با آهنگ صعودی تولید می گردند.
نحوه تولید جمله زیر را در نظر بگیرید: (3) Tony disconnected the modem.
احتمالا تنها جزء برجسته در گفته شما کلمه modem است. (جزء برجسته جزئی است که اندکی طولانی تر، بلندتر و با زیر و بمی بالاتر از سایر کلمات موجود در جمله تولید می شود). به دلیل وجود یک قانون عروضی در زبان انگلیسی، در یک جمله خبری کلمه انتهایی اندکی برجسته تر است. به این نوع از عروض اصطلاحا pitch accent گفته می شود.حال تصور کنید که شما جمله شماره 3 را در پاسخ به این پرسش تولید کرده اید که Who disconnected the modem?. در این مثال کلمه Tony بیشتیر انرژی دارد و برجسته تر است زیرا پاسخِ یک پرسش است و در مرکز توجه قرار می گیرد. به این نوع از برجستگی عروضی focus accent گفته می شود. در این حالت میزان برجستگی واژه بیشتر از pitch accent است. در مقابل، در پاسخ به پرسش What did Tony disconnect? ، تمرکز روی عبارت the modem خواهد بود.

منبع :

https://tehransafir.com/%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DA%A9%D8%B3/



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

عروض یکی از جنبه های زبان است که توسط جزء فونولوژیک کنترل می شود و تقریبا می توان خرید سمعک فوناک آن را به منزله ریتم و زیر و بمی صدای گفتاری در نظر گرفت. زبان اشاره و زبان گفتاری از جنبه عروض مشابهت دارند به طوری هر دوی آنها قواعدی دارند تا ویژگی های عروضی معمول، مانند قرار دادن مکث در جمله یا گروه بندی کلمات به شکل عبارات آهنگین، را تحت تاثیر قرار دهند. قواعد عروضی روی واحد هایی مانند هجا، کلمات عروضی و عبارات عروضی اِعمال می شوند. از آنجایی که این واحدها در طول زمان می توانند به بیش از یک قسمت (segment) گسترش یابند به آنها suprasegmental گفته می شود.
زبان ها بر اساس گرایش های ریتمیک شان به گروه هایی طبقه بندی شده اند. زبان هایی مثل انگلیسی و هلندی عموما تحت عنوان زبان های stress-timed توصیف می شوند، زیرا هجاهای دارای تکیه نقش مهمی در سازماندهی ریتم در یک عبارت دارند. زبان هایی مانند فرانسوی، اسپانیایی و ایتالیایی تحت عنوان زبان های syllable-timed توصیف می شوند و زبان هایی مانند ژاپنی mora-timed هستند (mora یکی از واحد های وزن عروضی است. از هجاها، واکه ها و همخوان های موجود در قافیه ی هجاکوجکتر است، هسته و coda ی آن mora را تشکیل می دهند). ایده اصلی پشت این طبقه بندی این است که زبان ها دارای ریتم همزمان (isochronous) هستند: مقدار زمانی که از یک تکیه تا تکیه بعدی صرف می شود منظم خواهد بود، تکیه تا تکیه (در انگلیسی)، هجا تا هجا (در اسپانیایی) یا mora تا mora در ژاپنی.
تمایز بین این طبقه بندیِ ریتمیک خیلی ملموس و روشن نیست. به عنوان مثال برخی زبان ها مانند برزیلی ویژگی های زبان های stress-timed و syllable-timed را با هم دارند. همچنین ممکن است تفاوت بین این طبقه بندی های ریتمیک ناشی از تفاوت در محدودیت های ساختار هجا باشد: زبان های stress-timed می توانند ریتم های پیچیده را تحمل کنند؛ زبان های syllable-timed و mora-timed ریتم های ساده تری دارند. به علاوه، زبان های stress-timed تمایل دارند تا واکه های موجود در هجای فاقد تکیه را به واکه های مرکزی تر تبدیل کنند؛ به این فرآیند vowel reduction می گویند. مثلا در زبان انگلیسی بسیاری از هجاهای فاقد تکیه حاوی واکه [ə] هستند. تلفظ واکه ای که زیرش خط کشیده شده را در این دو کلمه مقایسه کنید: harmonic و harmony، که به ترتیب به شکل [ɑ] و [ə] تلفظ می شوند. این فرآیند vowel reduction در زبان های syllable-timed و mora-timed کمیاب است.
یکی از ویژگی های suprasegmental که بسیاری از زبان ها به صورت واجی استفاده می کنند tone است. مثلا Mandarin Chinese چهار تون دارد که برای تمایز لغات از یکدیگر استفاده می شود.

منبع :

https://tehransafir.com/%d8%b3%d9%85%d8%b9%da%a9-%d9%81%d9%88%d9%86%d8%a7%da%a9/



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

آشنایی با مزایای سمعک نامرئی هوشمند
اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک استفاده کنید  مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی را به شما پیشنهاد می کنم.
آشنایی با مزایای سمعک نامرئی هوشمند
بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند.

از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. اما همین افراد سمعک هوشمند اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنود از سمعک استفاده می کنند.

آشنایی با انواع سمعک نیازمند شناخت عملکرد این وسیله کمک شنوایی به همراه اجزای تشکیل دهنده آن می باشد. بنابراین در این متن به آشنایی با سمعک (وسیله کمک شنوایی) می پردازیم

سمعک چیست؟
سمعک یا (Hearing Aids) ، وسیله ای است الکتریکی که اصلی ترین و مهم ترین وظایف آن تقویت اصوات ضروری (گفتارها) ، بهبود شنوایی افراد با اختلالات کم شنوایی و حذف صداهای مزاحم و غیر ضروری است.

این دستگاه اصوات که شامل گفتار و صداهای محیط اطراف می باشد را دریافت می کندو پس از تشخیص گفتار، آن را تقویت کرده، پردازش می کند و سپس به گوش تحویل می دهد. سیستم شنوایی انسان دارای پیچیدگی های زیادی است. لذا تقویت کم شنوایی با یک تقویت کننده ساده امکان پذیر نمی باشد و مستلزم استفاده از تکنولوژی های پیشرفته پردازشی و عملکردی است. سمعک ها فقط صداها را تقویت نمی کنند، بلکه پردازش های متنوعی بر روی اصوات قبل از رسیدن به گوش انجام می دهند.

درباره سمعک دیجیتال
دومین نسل سمعک ها نوع دیجیتالی آن هستند. که نسبت به آنالوگ پیشرفته تر و کارآمدتر می باشند. در سمعک های دیجیتال اصوات دریافتی، به یکسری اعداد کدبندی شده، تبدیل می شود؛ که در هر زمان بلندی و شدت آن متغییر است. در روش دیجیتال صداها با دقت بیشتر و تمرکز بر جزئیات پردازش می شوند. مدارهای پردازشی مخصوصی در این سمعک ها وجود دارد؛ همچنین تعداد کانال ها و باندهای استفاده شده در این دستگاه ها بیشتر است. و این خصوصیت به ادیولوژیست این امکان را می دهد؛ که تنظیمات بهتری را روی دستگاه اعمال کند.

در مثال دستگاه کپی برای سمعک دیجیتال باید گفت، که انگار یک کپی مجدد از روی اسکن فایل اصلی تهیه می شود. در نتیجه کیفیت صدا بسیار بالاتر بوده و فرد گیرنده صدای مطلوب تری را دریافت می کند. در این دستگاه ها می توان چندین بار بدون اینکه کیفیت پایین بیاید، صدای دیجیتال را تکرار کرد. امکان تشخیص بین صداهای محیطی و گفتار برای این نوع سمعک ها وجود دارد؛ بنابراین این دستگاه ها می توانند، صداهای مزاحم را حذف کنند و علاوه بر آن گفتار را تقویت کنند که درک بهتری از گفتار برای فرد استفاده کننده ایجاد شود.

منبع :

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%DB%8C-96/3635738-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A6%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

درباره سمعک هوشمند و تجویز سمعک بیشتر بدانیم
اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک تجویز سمعک هوشمند استفاده کنید مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی به شما پیشنهاد می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از تهران صفیر بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند.

از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. اما همین افراد اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنوند از سمعک استفاده می کنند.

آشنایی با انواع سمعک نیازمند شناخت عملکرد این وسیله کمک شنوایی به همراه اجزای تشکیل دهنده آن می باشد. بنابراین در این متن به آشنایی با سمعک (وسیله کمک شنوایی) می پردازیم.

سمعک چیست؟

سمعک یا (Hearing Aids) ، وسیله ای است الکتریکی که اصلی ترین و مهم ترین وظایف آن تقویت اصوات  ضروری (گفتارها) ، بهبود شنوایی افراد با اختلالات کم شنوایی و حذف صداهای مزاحم و غیر ضروری است.
این دستگاه اصوات که شامل گفتار و صداهای محیط اطراف می باشد را دریافت می کند و پس از تشخیص گفتار، آن را تقویت کرده، پردازش می کند و سپس به گوش تحویل می دهد. سیستم شنوایی انسان دارای پیچیدگی های زیادی است. لذا تقویت کم شنوایی با یک تقویت کننده ساده امکان پذیر نمی باشد و مستلزم استفاده از تکنولوژی های پیشرفته پردازشی و عملکردی است. سمعک ها فقط صداها را تقویت نمی کنند، بلکه پردازش های متنوعی بر روی اصوات قبل از رسیدن به گوش انجام می دهند.

درباره سمعک هوشمند

در سمعک‌ های هوشمند، مانند سمعک ویدکس علاوه بر پردازش دیجیتالی پیشرفته صداهای دریافتی، امکان ذخیره و نگهداری داده‌ها نیز وجود دارد. این داده ها شامل نحوه استفاده کاربر از سمعک در محیط های مختلف می باشد. پس از یک تا دو هفته، ذخیره سازی داده ها بر روی دستگاه، تنظیمات مورد نیاز کاربر بصورت خودکار سنجیده می شود. و بر روی دستگاه اعمال می گردد. از آن پس با ورود فرد به هر محیطی، مکانیسم سمعک شروع به شناسایی محیط اکوستیکی کرده؛ و تنظیمات مربوط به آن محیط را به طور خودکار اعمال می کند.

در این مرحله الگوریتم های دقیق و پیشرفته سمعک، محاسبات و سریعی را انجام می دهند، و درک گفتار در آن محیط را به حداکثر می رسانند. به دلیل اینکه این سمعک ها، سطح مطلوب صوتی و میزان تقویت صوت ها برای فرد استفاده کننده را یاد می گیرند، به آنها سمعک هوشمند می گویند. از دیگر قابلیت های این گونه از سمعک ها تنظیم آنها با کامپیوتر است. که وجود کانال ها و باند های متعدد این تنظیمات را آسان تر و پیشرفته تر می سازد. سیستم ردیاب گفتار، همزمان با تقویت گفتار به کنترل و حذف صوت های مزاحم می پردازد. و استفاده از سمعک را برای فرد استفاده کننده ایده آل و لذت بخش می کند.

امروزه تکنولوژی بیسیم (وایرلس) نیز در سمعک های هوشمند استفاده می شود. که از بروزترین انواع تکنولوژی سمعک ها می باشد. لازم به ذکر است که قیمت سمعک بر اساس تکنولوژی های به کار رفته در آن تغییر می کند. این تکنولوژی قابلیت اتصال با وسایل الکترونیکی مثل لپ تاپ، تلفن، تلویزیون و … را فراهم می کند. سمعک های هوشمند برای انواع مختلف کم شنوایی کاربرد دارد. و در اندازه های مختلف نامرئی، داخل گوشی و پشت گوشی وجود دارد؛ که خوشبختانه شنوایی از طریق دستگاه را تا حد زیادی به شنوایی طبیعی نزدیک کرده است. انواع برند های سمعک نامرئی هوشمند شامل سمعک ویدکس ، سمعک استارکی ، سمعک اینترتون ، سمعک زیمنس ، سمعک فوناک ، سمعک یونیترون و سمعک اتیکن است.

منبع :

https://www.isna.ir/news/98122821764/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85

 



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک , درباره سمعک , هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

آشنایی با مزایای سمعک نامرئی هوشمند
اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک هوشمند استفاده کنید مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی را به شما پیشنهاد می کنم.
آشنایی با مزایای سمعک نامرئی هوشمند
بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند.

از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. سمعک هوشمنداما همین افراد اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنود از سمعک استفاده می کنند.

آشنایی با انواع سمعک نیازمند شناخت عملکرد این وسیله کمک شنوایی به همراه اجزای تشکیل دهنده آن می باشد. بنابراین در این متن به آشنایی با سمعک (وسیله کمک شنوایی) می پردازیم

سمعک چیست؟
سمعک یا (Hearing Aids) ، وسیله ای است الکتریکی که اصلی ترین و مهم ترین وظایف آن تقویت اصوات ضروری (گفتارها) ، بهبود شنوایی افراد با اختلالات کم شنوایی و حذف صداهای مزاحم و غیر ضروری است.

این دستگاه اصوات که شامل گفتار و صداهای محیط اطراف می باشد را دریافت می کندو پس از تشخیص گفتار، آن را تقویت کرده، پردازش می کند و سپس به گوش تحویل می دهد. سیستم شنوایی انسان دارای پیچیدگی های زیادی است. لذا تقویت کم شنوایی با یک تقویت کننده ساده امکان پذیر نمی باشد و مستلزم استفاده از تکنولوژی های پیشرفته پردازشی و عملکردی است. سمعک ها فقط صداها را تقویت نمی کنند، بلکه پردازش های متنوعی بر روی اصوات قبل از رسیدن به گوش انجام می دهند.

درباره سمعک دیجیتال
دومین نسل سمعک ها نوع دیجیتالی آن هستند. که نسبت به آنالوگ پیشرفته تر و کارآمدتر می باشند. در سمعک های دیجیتال اصوات دریافتی، به یکسری اعداد کدبندی شده، تبدیل می شود؛ که در هر زمان بلندی و شدت آن متغییر است. در روش دیجیتال صداها با دقت بیشتر و تمرکز بر جزئیات پردازش می شوند. مدارهای پردازشی مخصوصی در این سمعک ها وجود دارد؛ همچنین تعداد کانال ها و باندهای استفاده شده در این دستگاه ها بیشتر است. و این خصوصیت به ادیولوژیست این امکان را می دهد؛ که تنظیمات بهتری را روی دستگاه اعمال کند.

در مثال دستگاه کپی برای سمعک دیجیتال باید گفت، که انگار یک کپی مجدد از روی اسکن فایل اصلی تهیه می شود. در نتیجه کیفیت صدا بسیار بالاتر بوده و فرد گیرنده صدای مطلوب تری را دریافت می کند. در این دستگاه ها می توان چندین بار بدون اینکه کیفیت پایین بیاید، صدای دیجیتال را تکرار کرد. امکان تشخیص بین صداهای محیطی و گفتار برای این نوع سمعک ها وجود دارد؛ بنابراین این دستگاه ها می توانند، صداهای مزاحم را حذف کنند و علاوه بر آن گفتار را تقویت کنند که درک بهتری از گفتار برای فرد استفاده کننده ایجاد شود.

منبع :

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%DB%8C-96/3635738-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A6%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری


درباره سمعک هوشمند و تجویز سمعک بیشتر بدانیم
اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک استفاده کنید سمعک هوشمند ایسنا مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی به شما پیشنهاد می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از تهران صفیر بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند.

از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. اما همین افراد اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنوند از سمعک استفاده می کنند.

آشنایی با انواع سمعک نیازمند شناخت عملکرد این وسیله کمک شنوایی به همراه اجزای تشکیل دهنده آن می باشد. بنابراین در این متن به آشنایی با سمعک (وسیله کمک شنوایی) می پردازیم.

سمعک چیست؟

سمعک یا (Hearing Aids) ، وسیله ای است الکتریکی که اصلی ترین و مهم ترین وظایف آن تقویت اصوات ضروری (گفتارها) ، بهبود شنوایی افراد با اختلالات کم شنوایی و حذف صداهای مزاحم و غیر ضروری است.
این دستگاه اصوات که شامل گفتار و صداهای محیط اطراف می باشد را دریافت می کند و پس از تشخیص گفتار، آن را تقویت کرده، پردازش می کند و سپس به گوش تحویل می دهد. سیستم شنوایی انسان دارای پیچیدگی های زیادی است. لذا تقویت کم شنوایی با یک تقویت کننده ساده امکان پذیر نمی باشد و مستلزم استفاده از تکنولوژی های پیشرفته پردازشی و عملکردی است. سمعک ها فقط صداها را تقویت نمی کنند، بلکه پردازش های متنوعی بر روی اصوات قبل از رسیدن به گوش انجام می دهند.

درباره سمعک هوشمند

در سمعک‌ های هوشمند، مانند سمعک ویدکس علاوه بر پردازش دیجیتالی پیشرفته صداهای دریافتی، امکان ذخیره و نگهداری داده‌ها نیز وجود دارد. این داده ها شامل نحوه استفاده کاربر از سمعک در محیط های مختلف می باشد. پس از یک تا دو هفته، ذخیره سازی داده ها بر روی دستگاه، تنظیمات مورد نیاز کاربر بصورت خودکار سنجیده می شود. و بر روی دستگاه اعمال می گردد. از آن پس با ورود فرد به هر محیطی، مکانیسم سمعک شروع به شناسایی محیط اکوستیکی کرده؛ و تنظیمات مربوط به آن محیط را به طور خودکار اعمال می کند.

در این مرحله الگوریتم های دقیق و پیشرفته سمعک، محاسبات و سریعی را انجام می دهند، و درک گفتار در آن محیط را به حداکثر می رسانند. به دلیل اینکه این سمعک ها، سطح مطلوب صوتی و میزان تقویت صوت ها برای فرد استفاده کننده را یاد می گیرند، به آنها سمعک هوشمند می گویند. از دیگر قابلیت های این گونه از سمعک ها تنظیم آنها با کامپیوتر است. که وجود کانال ها و باند های متعدد این تنظیمات را آسان تر و پیشرفته تر می سازد. سیستم ردیاب گفتار، همزمان با تقویت گفتار به کنترل و حذف صوت های مزاحم می پردازد. و استفاده از سمعک را برای فرد استفاده کننده ایده آل و لذت بخش می کند.

منبع :

https://www.isna.ir/news/98122821764/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

دمپرها در رزیستانس های آکوستیکی 330-3300Ω برای کاپ با قطر 1.78mm و 680-1500Ω برای کاپ کلینیک شنوایی تهران صفیر با قطر 1.25mm در دسترس هستند.آنها تأثیر زیادی روی هموارسازی پیک دوم به جای پیک اول دارند که در تجویز سمعک های BTE بسیار رایج است.
Tecca معتقد است که بیشتر تحقیقات برروی ونت گذاری برای سمعک های ITE تأثیر لیک ها را حذف کرده اند.در استفاده واقعی،در تجویز سمعک هایITE،وجود لیک ها رایج است.Tecca دریافت که تأثیر لیک ها در فرکانس 200hz غالب است(جد.ل 8-2).او اندازه گیری های گوش -واقعی را روی 10 نفر که میانگین طول کانال گوششان 22.6mm بودو متوسط طول سوراخ 8.2mm بود،انجام داد.
او از ونت هایی با قطر های 1.3,2.0,3.0mm استفاده کرد.برای ونت های 1.3 و 2.0mm کاهش در فرکانس های زیر 1000hz ایجاد میشد(جدول 8-2).کاهش ایجاد شده با ونت 3mm تا اکتاو بالاتر را در بر میگرفت.(جدول 8-2).وقتی رینگ های درزگیری E-A-R برای کم کردن اثر لیک ها استفاده میشد،تنها کاهش اندکی در بهره فرکانس های پایین ایجاد میشد.(جدول 8-2).به علاوه،تقسیم بندی استاندارد نشان داده شده در جدول 8-2 (0.4-4.0db)کمترین تغییرپذیری بین فردی را نشان میدهد.بنابراین توانایی پیش بینی تأثیرات ونت برای افراد خاص بهتر است.
سرانجام،همانطور که قبلا گزارش شد،هنگامی که قطر ونت افزایش می یابد ،کاهش بیشتری در فرکانس های پایین ایجاد میشود و فرکانس رزونانس مرتبط با ونت افزایش می یابد.جدول 8-2 نشان میدهد که برای ونت 1.3و 2mmبین شرایط سیل شده و سیل نشده رزونانس مرتبط با ونت افزایش می یابد اما تأثیر سیل کردن برای ونت 3mm کمترین بود.در یک مطالعه دیگر tecca گزارش کرد که ببیشتر سیستم های ونت قابل تغییر از داخلی های ونت،با ابعاد داخلی متفاوت که به انتهای جانب کانال ونت الحاق شده اند استفاده میکند.او ده نفر را که پوسته های سمعکشان دارای طول سوراخ 22mm و قطر ونت 0.45,0.95,1.45mm مورد ارزیابی قرار داد.
شرایط دوم به صورتی بود که قطر ونت به صورت ثابت 2mm بود و طول ونت 22mm و4,10,16 بود.شرایط آخربه صورتی بود که قطر ونت 3mm و طول ونت 4mm بود.نتایج نشان داد که وقتی قطر ونت از 0.45 تا 1.45 افزایش می یافت و طول ونت به اندازه 22mm ثابت نگه داشته میشد کاهش در فرکانس 200hz افزایش می یافت(جدول8-2).
کمترین میزان کاهش در فرکانس های بالاتر از 200hz بود.وقتی قطر ونت به اندازه 2mm ثابت نگه داشته میشد و طول مجرای صوتی کاهش می یافت میزان کاهش و فرکانس رزونانس مرتبط با ونت افزایش می یافت.همچنین تفاوت در مقدار کاهش فرکانس های پایین بین 3-5db در فرکانس 200hz بود و قسمت عمده تأثیر ونت در فرکانس های پایینتر از 500hz بود.
.alexander و cox پیشنهاد میکنند که وقتی فرکانس قطع برای ونت پایینتر از 750hz است برای افزایش رضایت بیمار از تعدیل الکترونیکی به جای تعدیل آکوستیکی استفاده کنیم.در نهایت tecca گزارش میکند که وقتی قطر ونت افزایش پیدا میکند و متوسط دامنه بین 2.0 و 5.1db تغییر پیدا میکند رزونانس مرتبط با ونت به فرکانس بالاتر انتقال پیدا میکند.
ابعاد ونت برای سمعک های سفارشی همچنین میتواند به وسیله تیوبهای سیلیکنی با قطرهای داخلی متفاوت در داخل کانال ونت تغییر پیدا کند.برای مثال این متد توسط شرکت GN resound برای سمعک های سفارشی این شرکت استفاده میشود.با این متد ونت گذاری،ادیولوژیست از روشی که قطر تیوب ونت انتخاب شده از انتهای جانبی تا میانی کانال ونت یکنواخت است استفاده میکند.

منبع :

https://tehransafir.com/



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

نتایج دریافتی استفاده از ونت ها
Lunbery و همکارانش،9 نفر با شنوایی نرمال را مورد ارزیابی قرار دادند.آنها گزارش کردند اینجا را کلیک کنید که وقتی افراد به صدای مرد و زن در سکوت و نویز گوش میدادند ،تفاوتی در کیفیت صوت برای قالب های ونت دار و بدون ونت دیده نشد.چهار نفر گزارش کردند که صدای قالب های بدون ونت بلندتر از قالب های ونت دار بود و یگ گرایش کلی به کیفیت صدای قالب های ونت دار وجود داشت.
Kuk گزارش کرد که وقتی از قالب های ونت دار استفاده میشود،امتیازات بازشناسی واژه در نویز بالاتر است.اما،hodgson and Murdock بهبودی مشخصی در امتیازات بازشناسی واژه را برای قالب های ونت دار گزارش نمیکنند.kuk 9نفر با کم شنوایی حسی عصبی ملایم تا متوسط شدید را که از قالب های بدون ونت و ونت دار (ونت موازی 2.2mm)استفاده کرده بودند را مورد ارزیابی قرار داد.
با استفاده از استراتژی paired comparison و سمعک های قابل برنامه ریزی،REIG با گفتار در سطح 70dbSPL اندازه گیری شد.نتایج نشان داد که REIG برای دو قالب مشابه بود.کیفیت صوت برای داوری درمورد وضوح،به شکل مشخصی برای قالب های ونت دار بهتر بود.وقتی شدت صدا بلند میشد بیشتر افراد شرایط ونت دار را ترجیح میدادند.تفاوت مشخصی در امتیازات بازشناسی واژه برای لیست لغات W-22 که در سطح 70 dbSPL ارائه میشد وجود نداشت.KUK گزارش کرد که گرچه تعدیل الکترونیکی به ما کمک میکند که مطمئن شویم که REIG اندازه گیری شده با REIG تعیین شده مطابقت میکند اما قرار دادن ونت برای افزایش رضایت بیمار ضروری است.
ونت در سمعک های سفارشی
تا اینجا موضوع ونت در ارتباط با ونت قالب بود.نیاز است که هنگام فیتینگ سمعک های سفارشی،تصمیمات مشابهی با این بحث ها توسط ادیولوژیست ها گرفته شود.در محصولات سفارشی،طول تیوب از خروجی رسیور تا نوک پوسته،به طور معمول 10-12mm طول و 1-2mmعرض دارد.preves برای سمعک ITE،لوله دوتایی یا سوراخ پله ایی(مثل هرن) را که پاسخ فرکانسی فرکانس های بالا را افزایش میدهد تجویز کرد.
تیوب در رسیور 6.4mm طول و 1.4mm عرض دارد که در سگمان دوم ،عرضش به 3.6mm میرسد.به علاوه ،دمپر fused mesh ،2200Ω به طرف رسیور قرار داده میشود و پاسخ فرکانسی را هموار میکند.برای پوسته های با سوراخ کوتاهتر ،بخش 3.6mm تیوب،در پشت نوک پوسته،برای حفظ تأثیر آکوستیکی دلخواه منبسط میشود.
هنگامی که قطر تیوب سگمان دوم افزایش می یابد،افزایش بیشتری در پاسخ فرکانسی فرکانس های بالا ایجاد میشود.برای جا دادن دمپینگ مورد نیاز در سمعک های ITE ،knowles electronics چهار دمپر دارد که در چهار کاپ با قطرهای خارجی 1.12,1.25,1.37,1.78mm موجود هستند و برای فیت شدن داخل قطرهای داخلی باریک تیوب استفاده شده در سمعک های سفارشی از رسیور تا نوک پوسته طراحی شده اند.

منبع :

https://tehransafir.com/



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد طاهری

من مشکل دارم، من نیاز به کمک دارم، اما من کمک نمی خواهم
مراحل 2و3 خیلی مشابه هستند، اما تفاوت آنها در واژه های مورد استفاده سمعک هوشمند به منظوردرخواست برای
نیازبه کمک می باشد. درفرهنگ ما، درخواست کمک راحت نیست. ما دراعتمادبه نفس و خودکفایی
خودمان را بهترین می دانیم. دراین مورد، درخواست برای کمک نه تنها به معنای اعتراف به داشتن
یک مشکل می باشد، بلکه به معنای تایید وجود ناتوانی وعدم سلامتی نیزمی باشد. وکمک
ادیولوژیست ها دراغلب اوقات استفاده ازسمعک می باشد- که توصیه ایست که باعیب وجود سمعک
روی گوش، نگرانی های مربوط به ظاهر وپیرشدن گره خورده است. این بیماران ممکن است کاملا
آگاه باشند که نیازبه کمک دارند، اما پذیرفتن نوع کمک ما درکل موضوع دیگری است. حال ما
چطور می توانیم به بیماران مرحله 2 و3 کمک کنیم که پیشرفت را انتخاب کنند؟
یک راه برای این کار، فراهم کردن فرصتی برای بحث ومذاکره به منظور روشن کردن نگرانی های
فردمی باشد. مامی توانیم ازپرسشنامه های خودارزیابی ادیولوژیک موجود به عنوان ابزارهای
مشاوره، برای فراهم کردن این فرصت ها استفاده کنیم. این خودارزیابی ها نه تنها وسیله ای رابه
منظورتوصیف عکس العمل ها واحساسات زندگی باشنوایی آسیب دیده دراختیاربیمار می گذارد، بلکه
آنها می توانند به عنوان راهی برای پرش درمکالمات مشاوره نیزبه کارروند. برای مثال پرسشنامه
خودارزیابی ارتباط، پرسشنامه ای کوتاه است (10 آیتم) که نه تنهاشامل سوالاتی درباره وضعیت
های شنیداری می باشد، بلکه هم چنین شامل عکس العمل های فردنسبت به آنها به علاوه درک های
سایرافراد نسبت به ارتباط با آنهامی باشد. سوال 8 به طورعمدی شروع می شود: "آیا درمورد
شنوایی تان مسئله ای وجود دارد که شمارا آشفته می کند؟" اگربیمار نشان دهد که بااین مسئله موافق
است یا اینکه کاملا موافق است، دراین صورت ادیولوژیست می تواند بااین پرسش شروع کند "آیا
می توانی درمورد این پاسخ بیشترتوضیح دهی؟" ما تازمانی که به بیمار فرصت ندهیم که برایمان
توضیح دهد، نمی دانیم که درذهن اوچیست؛ خودارزیابی ها یک روش بی طرفانه وغیرتهدیدآمیز
برای فراهم کردن این فرصت می باشند.

منبع :

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%DB%8C-96/3635738-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A6%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%A



:: برچسب‌ها: سمعک , قیمت سمعک , سمعک اتیکن , سمعک استارکی , سمعک اینترتون , سمعک فوناک , سمک زیمنس , سمعک یونیترون , سمعک ویدکس , انواع سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 مهر 1399 | نظرات ()